Detail stof ontwerp Keekaboo van Carmen de Veer, met inkt en schuimdrukpasta
Tekst in het engels over mijn drive voor dessins en structuren, wereldwijd te lezen Twitteraccount CarmenDeVeerwitFacebook pagina van Carmen de Veer onder M2orphs met foto’s over zeefdrukken op textiel, experimenteren, ervaringen cremeLinkedIn pagina, zakelijke pagina met opleiding, C.V. en werkervaringvlakrechthoekOvervulmijopvullingContacthelder

 

Zakelijk geïnteresseerd in de mogelijkheden? Hoe zijn dessins en structuren bij uw project toe te passen? Wanneer u koffie heeft, neem ik zelfgebakken merengue ’s mee bij onze afspraak

Omdat niet alles gebakken lucht is, kunnen we uw ideeën vormgeven bij een afspraak met koffie en deze merengue's.

Dat smaakt toch naar méér!


Facebook Win-actie van Woonz.nl De prijs is 1 van mijn tafellopers

Ziet u mogelijkheden voor uw bedrijf?

Mail

Dessins

Een open deur verrast vaker...

Van textiel tot beton.

papieren ontwerp Dessins worden gebruikt ter verfraaiing van bijvoorbeeld textiel, kadopapier, behang, etc. Met deze insteek ben ik de studie aan de K.A.B.K. gaan volgen. Al snel realiseerde ik mij dat het dessin voor mij meer was dan versiering.
stofontwerp Annie Door met het zeefdrukken op textiel te werken met schuimdrukpasta, veranderde voor mij een dessin van 2D naar 3D, hoe subtiel ook. Dit stimuleerde het ruimtelijk denken vanuit mijn dessins.
DeNaDa overdag Dessins vormen voor mij nu het uitgangspunt om textielen te ontwikkelen als ook om deze dessins toe te passen in de openbare publieke buitenruimte. Dan uitgevoerd in materialen die in de bouw worden gebruikt, zoals beton, glas, metaal, etc.