Detail stof ontwerp Keekaboo van Carmen de Veer, met inkt en schuimdrukpasta
Tekst in het engels over mijn drive voor dessins en structuren, wereldwijd te lezen Twitteraccount CarmenDeVeerwitFacebook pagina van Carmen de Veer onder M2orphs met foto’s over zeefdrukken op textiel, experimenteren, ervaringen cremeLinkedIn pagina, zakelijke pagina met opleiding, C.V. en werkervaringvlakrechthoekOvervulmijopvullingContacthelder

 

Zakelijk geïnteresseerd in de mogelijkheden? Hoe zijn dessins en structuren bij uw project toe te passen? Wanneer u koffie heeft, neem ik zelfgebakken merengue ’s mee bij onze afspraak

Omdat niet alles gebakken lucht is, kunnen we uw ideeën vormgeven bij een afspraak met koffie en deze merengue's.

Dat smaakt toch naar méér!


Facebook Win-actie van Woonz.nl De prijs is 1 van mijn tafellopers

Ziet u mogelijkheden voor uw bedrijf?

Mail

Theedoeken bedrukken, op jouw locatie

Workshop theedoeken bedrukken voor corvee, vakantie, schoolkamp Hier zijn 2 cursisten hun eigen ontwerp aan het zeefdrukken tijdens de workshop “ zeefdrukken aan de meter”. Het ontwerp staat op rapport en wordt in zwart gedrukt. Je eigen tafel textiel bedrukken. Samen met vriendinnen of collega’s.

 
Ga je als groep een weekendje weg? Of met de klas op schoolkamp?


Voor wie?
Voor iedereen die een eigen theedoek wil bedrukken. Ideaal om mee te nemen met schoolkamp, een weekendje in een vakantiehuis of juist als er gezamenlijk wordt gekampeerd.

Afdrogen op kamp wordt leuker dan ooit. Workshop theedoeken bedrukken. Om de vormen goed te kunnen bedrukken worden er sjablonen gesneden
Met hulp van de ervaren ontwerpster en stofbedrukker Carmen de Veer, maak je d.m.v. sjabloondruk een persoonlijk theedoek.

Wanneer?

De tijdsduur is 2,5 uur. De datum is in overleg.
Neem contact op om dit te bespreken.

Tijdsduur

De workshop is 2.5 uur. Bij volwassen gaan we het eerste uur ontwerpen, denken en experimenteren met sjablonen op papier. Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag met het bedrukken van de theedoek.

Voor scholen is het idealer om de workshop in 2 delen aan te bieden. Het eerste deel bestaat uit het bespreken en ontwerpen van sjablonen. Het tweede deel wordt de theedoek bedrukt. Het liefst zit hier een dag tussen zodat de leerlingen kunnen nadenken over hun ontwerp.

Waar?

Op uw locatie
Het is belangrijk dat er voldoende tafels zijn waar aan gewerkt kan worden. Het beste is om contact op te nemen om door te praten hoe dit het beste kan.
Groepen: volwassen van 6 - 10 personen.
Jeugd: Per 10 leerlingen 1 begeleider uit uw organisatie. U kunt mij meerekenen als begeleider.

Deelname

Bij grotere groepen contact opnemen voor overleg.

Kosten

€45,00 per persoon, inclusief materiaal voor 2 theedoeken. Het is exclusief reiskosten.

Voor scholen geldt een groepstarief; deze is afhankelijk van de grootte. Neem hiervoor contact op.

Aanmelden

Mail naar ontwerp@carmendeveer.com, vermeld bij je aanmelding wanneer, waar en met hoeveel personen jullie gaan deelnemen. Na onderling overleg volgt de bevestiging met aanvullende informatie.